Vacancy KDC secretary

KDC is actively looking for a new secretary from february 2022 onward. As secretary of the KDC you will be supporting all processes amongst which project support, planning of meetings and financial administration. Below you can find the detailed description (in Dutch).

Vacature Secretaris KDC

Organisatie:

Stichting Knowledge and Development Centre – Mainport Schiphol. Dit is een samenwerkingsverband tussen Royal Schiphol Group (RSG), KLM en Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL), gefinancierd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het doel van het KDC is om innovatieve oplossingen te vinden voor de ontwikkeling van de Mainport Schiphol. Het KDC ontwikkelt de benodigde oplossingen in samenwerking met kennisinstellingen, consultancy firma’s en universiteiten.

 

Functieomschrijving:

Ondersteuning leveren aan alle processen binnen het KDC. Hieronder valt projectondersteuning, planning van de projecten, resultaten afnemen, eindpresentaties regelen, etc. Daarnaast houd je de financiën in de gaten; hoeveel budget is er nog, offertes, contracten en facturen regelen, contact houden met het ministerie over de betaling. Je neemt deel aan de Bestuur KDC, MT-KDC meetings, en aan bijeenkomsten waar projectresultaten worden gepresenteerd.

De administratieve taken bestaan uit het voorbereiden en notuleren van MT-KDC en Bestuur KDC meetings en het beheren van de mail-correspondentie. Ook beheer je de website en zorg je ervoor dat deze up-to-date blijft. Je bent het eerste aanspreekpunt van het KDC, je houdt continu contact met de leveranciers van de lopende projecten maar ook met de studenten die binnen het KDC afstuderen. Het dienstverband is op uitzendbasis.

Uren: ± 19 per week

Salaris: ± 15 euro per uur

Wij vragen: Iemand met affiniteit met de luchtvaart en flexibel. Minimaal 6 maanden beschikbaar vanaf 1 februari 2022.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief (max 1 A4) naar kdc@lvnl.nl