KDC

De volgende nieuwe artikelen zijn op de KDC-website geplaatst onder de tab 'Projecten':

Luchthavencapaciteit
* Funcional analysis of Schiphol TWR-C: Kan het nog efficiënter?
* Business Case electronic device pushback driver: Schiphol lijkt een mierenhoop, maar ís het niet

De Aviation Academy van de Hogeschool van Amsterdam is een langjarige partner geworden met het Knowledge Development Centre (KDC) mainport Schiphol. Het thema Capaciteitsmanagement staat hierin centraal. Deze samenwerking zal worden uitgebouwd tot een Centre of Excellence, Engaging Academic Excellence in the Aviation Sector, als onderdeel van het internationale kennisnetwerk. Het KDC Mainport Schiphol is een sector brede samenwerking tussen de oprichters LVNL, Schiphol en KLM.

Vandaag, 21 december 2017, is een nieuwe versie van de KDC-Onderzoeksagenda op de website geplaatst. Ga naar tab 'KDC-Onderzoeksagenda' voor het downloaden van het document.

Het volgende nieuwe artikel is op de KDC-website geplaatst onder de tab 'Projecten':

AMAN Cluster inclusief iCAS ontwikkeling
* Traffic Merging Support voor Schiphol Approach: Volg de ghost

Onder de tab 'Resultaten' is de jaarlijkse samenvatting van de KDC resultaten 2016 toegevoegd.

Zoeken

Opdrachtgevers

 

Partner KLM

 


Wat is KDC?

Stichting Knowledge & Development Centre (KDC) heeft zich tot doel gesteld waardevolle en innovatieve oplossingen te vinden voor de duurzame ontwikkeling van de Mainport Schiphol. In het KDC werken de partners KLM, Schiphol en Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) samen met universiteiten en kennisinstellingen om de Schiphol operatie te innoveren.