KDC-website vernieuwd!

Om de KDC-website beter toegankelijk en de artikelen leesbaar te maken voor een breder publiek is de website aangepast. De vernieuwde site is begin mei 2015 de lucht in gegaan. 

Wat is er veranderd?
Oude nieuwsberichten onder de tab ‘Nieuws’ zijn in het archief geplaatst. Aankondigingen van een nieuwe versie van de KDC-Onderzoeksagenda, nieuwe artikelen, “calls for proposals” en data voor KDC-evenementen komen op de nieuwspagina te staan. 

De indeling onder tab ‘Projecten’ is aangepast naar een nieuwe die overeenkomt met de indeling van de huidige KDC-Onderzoeksagenda. Per onderwerp is een inleidende tekst toegevoegd. Na het aanklikken van een onderwerp komt de gebruiker bij de artikelen van de uitgevoerde studies terecht. Nieuwe artikelen zijn met de projectleiders middels het piramide principe herschreven naar prettig leesbare documenten. 

Een extra tab met ‘Resultaten’ is toegevoegd. Onder deze tab staan de jaarlijkse samenvattingen van de KDC-resultaten vanaf 2012. 

Wat vindt u ervan?
Uw mening vinden wij belangrijk. Heeft u een vraag of opmerking over de KDC-website, laat het ons weten! U kunt ons een bericht sturen via de tab ‘Contact’.